Klub Peng je krenuo sa radom 2009. godine, nakon dobijanja dozvole od majstora Boba Bojda (SAD) i Saše Krištofjaka (Nemačka) da su treneri spremni za prenos ovih veština.Program se sastoji od vežbi zagrevanja, vežbi za regulisanje nivoa energetskih meridijana u telu, Tradicionalne duge forme, Ćigonga a u kasnijim stadijumima razvoja učenika se prelazi i na forme sa oružjem.

Porodični Yang Tai Chi Chuan predstavlja celovit i jedinstven sistem dugo skrivan od očiju javnosti, po prvi put predstavljen bez mistifikacija i dodatnih “dubljih” značenja i skrivenog znanja.

Klub Peng je postao i zvanični partner Kineske asocijacije zdravstvenog Ćigonga za Srbiju. Program treninga sistema koji su ispitani u kliničkim uslovima su dali izvanredne rezultate u sferi očuvanja i poboljšanja psihofizičkog stanja čoveka.

Klub vode:

  • Ilinka Aćimović – sertifikovani trener Taiđićuena i Ćigonga, Bowen terapeut
  • Saša Balanesković – sertifikovani trener Taiđićuena i Ćigonga, praktičar akupunkture i Tui na manuelne terapije, konsultant Šangajskog Univerziteta tradicionalne kineske medicine (TKM) u Srbiji.

Oboje su učestvovali na brojnim međunarodnim i domaćim takmičenjima i ostvarili odlične rezultate.

Do sad su ugostili preko 8 delegacija i 12 vrhunskih profesora  TKMa, ćigonga, vušua i sporta.

Kako biste imali pun uvid u rad kluba, posetite Facebook stranicu kluba kao i Facebook stranicu Ćigong saveza Srbije.

error: Sadržaj je zaštićen !! Ukoliko želite da prenesete neki tekst-kontaktirajte nas!
Share This